SWEET POTATO CHIPS

ENGLISH BELOW Fredagsmys snacks är ju ett måste när det är fredag! Då jag fortfarande är på min diet måste jag hålla mig till dem nyttigare alternativen. Igår bestämde jag mig för att experimentera lite. Sötpotatisar sköljde jag och skar i tunna tunna skivor. Därefter blötläggde jag dem i ca 30min i vatten för att […]

http://lubkowska.com/2015/12/05/sweet-potato-chips/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s